Event Factory

Tapahtumat alusta loppuun

Suunnittelemme ja tuotamme sekä kasvokkain että verkossa tapahtuvia yritystapahtumia. Meiltä saat etäyhteyksin toteutettavia tapahtumia webinaareista virtuaalitapahtumiin, perinteisiä ihmistenvälisiä kohtaamisia sekä jotakin näiden väliltä eli hybriditapahtumia.

Yksilöllinen suunnittelu, korkea laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeintä – hyvää fiilistä unohtamatta! Tarjoamme kokonaisvaltaista tapahtumapalvelua, jolloin huolehdimme pienimmistäkin yksityiskohdista puolestasi, tai voimme tarjota pelkkää teknistä tuotantoa tai yksittäisiä rakenteita. Oli tapahtumasi pieni tai suuri, projektipäällikkömme vastaavat mielellään kysymyksiisi ja ovat käytettävissäsi.

Design-tiimimme yhdistää suunnitelmissaan luovuuden ja kaupallisuuden erottuvaksi kokonaisuudeksi, joka tukee tapahtuman tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotantotiloissamme Helsingin Roihupellossa toteutamme tapahtumarakenteet ja -kalusteet sekä hoidamme tapahtuman logistiikan, rakennuksen ja purun. Järjestämme tarvittavan tekniikan, kuten valaistuksen ja AV-laitteistot ja käytämme vain luotettavimpia ja hyväksi havaittuja yhteistyökumppaneita etä- ja virtuaalitapahtumien tuotannoissa.

Event Factory on osa vuonna 2007 perustettua Fair Factorya, joka suunnittelee ja rakentaa messuosastoja, kiertueita, pop-up- ja näyttelytiloja sekä yritystilaisuuksia Suomessa ja Euroopassa. Aiemmin tapahtumaosaamisemme oli sulautuneena Fair Factoryn muuhun toimintaan, mutta nyt olemme päättäneet perustaa oman tapahtumayksikön palvelemaan asiakkaidemme tarpeita tapahtumapuolella.

Autamme sinua jokaisessa yritystilaisuuden järjestämisen vaiheessa innokkaasti ja ammattitaidolla. Jos haluat keskustella kanssamme tapahtumista, ota yhteyttä!

Valmis vaikuttavaan tapahtumaan?

Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin yhden arkipäivän kuluessa!

Autamme sinua jokaisessa yritystilaisuuden järjestämisen vaiheessa innokkaasti ja ammattitaidolla. Jos haluat keskustella kanssamme tapahtumista, ota yhteyttä!

     

    Fair factory logo

    Facebook Instagram Linkedin

    Copyright © 2021 event factory
    Kysy meiltä »