Hybriditapahtumat hyödyntävät eri tapahtumatyyppien parhaita puolia

Maksuton konsultaatio

Autamme sinua jokaisessa yritystilaisuuden järjestämisen vaiheessa innokkaasti ja ammattitaidolla. Jos haluat keskustella kanssamme tapahtumista, ota yhteyttä!


  Huom! Soittopyyntö ei sido sinua mihinkään

  Hybriditapahtumat

  Hybriditapahtumilla tarkoitetaan perinteisten tapahtumien ja etätapahtumien välimuotoja, joissa voidaan hyödyntää molempien tapahtumatyyppien parhaita puolia. Samaan tapahtumaan voidaan yhdistää useasta eri tapahtumapaikasta katsojia, puhujia tai muita esiintyjiä. Hybriditapahtumalla voi olla satelliittitapahtumia esimerkiksi eri maissa ja joitakin osuuksia voidaan lähettää suorana studiosta. Tapahtumien live-yleisön määrään liittyvistä rajoituksista huolimatta saadaan eri tiloissa tapahtuvien tilaisuuksien yhdistämisellä aikaan näyttävä tapahtuma, turvallisuus maksimoiden ja ihmisten liikkuminen minimoiden.

  MEDIQ

  Suomen Osakesäästäjät

  Vaikuttavia kohtaamisia

  Suunnittelemme ja tuotamme sekä kasvokkain että verkossa tapahtuvia yritystapahtumia. Meiltä saat etäyhteyksin toteutettavia tapahtumia webinaareista virtuaalitapahtumiin, perinteisiä ihmistenvälisiä kohtaamisia sekä jotakin näiden väliltä eli hybriditapahtumia.

  Yksilöllinen suunnittelu, korkea laatu ja asiakastyytyväisyys

  Yksilöllinen suunnittelu, korkea laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeintä – hyvää fiilistä unohtamatta! Tarjoamme kokonaisvaltaista tapahtumapalvelua, jolloin huolehdimme pienimmistäkin yksityiskohdista puolestasi, tai voimme tarjota pelkkää teknistä tuotantoa tai yksittäisiä rakenteita. Oli tapahtumasi pieni tai suuri, projektipäällikkömme vastaavat mielellään kysymyksiisi ja ovat käytettävissäsi.

  Luovuus ja kaupallisuus täydellisessä synkassa

  Design-tiimimme yhdistää suunnitelmissaan luovuuden ja kaupallisuuden erottuvaksi kokonaisuudeksi, joka tukee tapahtuman tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotantotiloissamme Helsingin Roihupellossa toteutamme tapahtumarakenteet ja -kalusteet sekä hoidamme tapahtuman logistiikan, rakennuksen ja purun. Järjestämme tarvittavan tekniikan, kuten valaistuksen ja AV-laitteistot ja käytämme vain luotettavimpia ja hyväksi havaittuja yhteistyökumppaneita etä- ja virtuaalitapahtumien tuotannoissa.

  EventFactory – Keitä me olemme

  Event Factory on osa vuonna 2007 perustettua Fair Factorya, joka suunnittelee ja rakentaa messuosastoja, kiertueita, pop-up- ja näyttelytiloja sekä yritystilaisuuksia Suomessa ja Euroopassa. Aiemmin tapahtumaosaamisemme oli sulautuneena Fair Factoryn muuhun toimintaan, mutta nyt olemme päättäneet perustaa oman tapahtumayksikön palvelemaan asiakkaidemme tarpeita tapahtumapuolella.

  Valmis vaikuttavaan tapahtumaan?

  Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin yhden arkipäivän kuluessa!

  Autamme sinua jokaisessa yritystilaisuuden järjestämisen vaiheessa innokkaasti ja ammattitaidolla. Jos haluat keskustella kanssamme tapahtumista, ota yhteyttä!

    

   Fair factory logo

   Facebook Instagram Linkedin

   Copyright © 2021 event factory
   Kysy meiltä »