Verkossa tapahtuvat tapahtumat ovat viime aikoina korvanneet perinteisiä kasvokkain tapaamisia

Maksuton konsultaatio

Autamme sinua jokaisessa yritystilaisuuden järjestämisen vaiheessa innokkaasti ja ammattitaidolla. Jos haluat keskustella kanssamme tapahtumista, ota yhteyttä!


  Huom! Soittopyyntö ei sido sinua mihinkään

  Webinaarit ja virtuaalitilaisuudet

  Perinteisten kasvotusten tapahtuvien kohtaamisten ohella suunnittelemme ja tuotamme tapahtumia myös verkkoympäristössä. Verkossa tapahtuvat tapahtumat ovat viime aikoina korvanneet perinteisiä kasvokkain tapaamisia, ja ne ovat poikkeuksellisina aikoina turvallinen vaihtoehto suurten ihmismassojen keräämiselle samaan tilaan. Tuotantojen teknisinä kumppaneina käytämme vain alansa huippuosaajia, joiden laadun ja luotettavuuden olemme itse testanneet. Laadukkaat ja selkeät palvelumme ovat osallistujille mahdollisimman helppokäyttöisiä.

  Webinaari eli verkkolähetys soveltuu hyvin esimerkiksi seminaarien, lanseerausten, koulutusten ja haastattelujen esittämiseen verkossa. Osanottajat pääsevät seuraamaan tilaisuutta internetin kautta ja voivat osallistua ohjelmaan esimerkiksi äänestysten ja chatin kautta lähetettävien kysymysten välityksellä.

  Virtuaalitapahtumissa tapahtuma siirretään kokonaan tai osittain 3D-ympäristöön, jossa osallistujat ja puhujat voivat viestiä kuvan ja äänen lisäksi oman virtuaalisen avatar-hahmonsa liikkeillä ja eleillä. Virtuaalitapahtumiin voidaan yhdistää esimerkiksi live-kuvaa studiosta, videoita tai diaesityksiä. Virtuaalitapahtuma räätälöidään tilaisuuden järjestävän yrityksen näköiseksi ja virtuaalisia tapahtumatiloja voi olla yhden tapahtuman alla useita – esittelemme mielellämme palveluitamme, joten otathan yhteyttä jos pohdit tapahtuman järjestämistä etänä/virtuaalisesti.

  MEDIQ

  Suomen Osakesäästäjät

  Vaikuttavia kohtaamisia

  Suunnittelemme ja tuotamme sekä kasvokkain että verkossa tapahtuvia yritystapahtumia. Meiltä saat etäyhteyksin toteutettavia tapahtumia webinaareista virtuaalitapahtumiin, perinteisiä ihmistenvälisiä kohtaamisia sekä jotakin näiden väliltä eli hybriditapahtumia.

  Yksilöllinen suunnittelu, korkea laatu ja asiakastyytyväisyys

  Yksilöllinen suunnittelu, korkea laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeintä – hyvää fiilistä unohtamatta! Tarjoamme kokonaisvaltaista tapahtumapalvelua, jolloin huolehdimme pienimmistäkin yksityiskohdista puolestasi, tai voimme tarjota pelkkää teknistä tuotantoa tai yksittäisiä rakenteita. Oli tapahtumasi pieni tai suuri, projektipäällikkömme vastaavat mielellään kysymyksiisi ja ovat käytettävissäsi.

  Luovuus ja kaupallisuus täydellisessä synkassa

  Design-tiimimme yhdistää suunnitelmissaan luovuuden ja kaupallisuuden erottuvaksi kokonaisuudeksi, joka tukee tapahtuman tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotantotiloissamme Helsingin Roihupellossa toteutamme tapahtumarakenteet ja -kalusteet sekä hoidamme tapahtuman logistiikan, rakennuksen ja purun. Järjestämme tarvittavan tekniikan, kuten valaistuksen ja AV-laitteistot ja käytämme vain luotettavimpia ja hyväksi havaittuja yhteistyökumppaneita etä- ja virtuaalitapahtumien tuotannoissa.

  EventFactory – Keitä me olemme

  Event Factory on osa vuonna 2007 perustettua Fair Factorya, joka suunnittelee ja rakentaa messuosastoja, kiertueita, pop-up- ja näyttelytiloja sekä yritystilaisuuksia Suomessa ja Euroopassa. Aiemmin tapahtumaosaamisemme oli sulautuneena Fair Factoryn muuhun toimintaan, mutta nyt olemme päättäneet perustaa oman tapahtumayksikön palvelemaan asiakkaidemme tarpeita tapahtumapuolella.

  Valmis vaikuttavaan tapahtumaan?

  Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin yhden arkipäivän kuluessa!

  Autamme sinua jokaisessa yritystilaisuuden järjestämisen vaiheessa innokkaasti ja ammattitaidolla. Jos haluat keskustella kanssamme tapahtumista, ota yhteyttä!

    

   Fair factory logo

   Facebook Instagram Linkedin

   Copyright © 2021 event factory
   Kysy meiltä »