Case: Helsingin Insinöörit

Virtuaalitapahtuma Etätyön vallankumous

Toteutimme asiakkaallemme Helsingin insinöörit HI ry:lle virtuaalitapahtuman Etätyön vallankumous. Projekti koostui osaltamme tapahtuman visuaalisen ilmeen luomisesta sekä teknisestä tuotannosta: Tapahtumaan luomamme visuaalinen ilme oli osa Helsingin insinöörien tarinaa, tuoden esiin helsinkiläistä ja etenkin pasilalaista sielunmaisemaa yhdistettynä vallankumoukseen liitettyihin teemoihin. Visuaalinen ilme näkyi paitsi tapahtuman graafisessa materiaalissa tapahtumasivulla, näyttöaineistoissa, tekemissämme videoklipeissä sekä somessa että itse tapahtumassa. Studiotilasta laadittiin myös 3D-kuvat tapahtumailmeen mukaisesti.

Tapahtuma striimattiin livenä studio-olosuhteista Helsingin insinöörien ja Insinööriliiton jäsenistölle, ja on katsottavissa tallenteena kolme kuukautta tilaisuuden jälkeen.

Tilaisuuden esiintyjistä osa oli paikalla studiossa ja osa puhujista osallistui etäyhteyden kautta. Tuotantotiimimme kävi kaikkien tilaisuuden esiintyjien kanssa tilaisuuden juoksutuksen ja käytännön asiat kenraaliharjoituksen tapaan läpi ennen lähetyksen alkamista. Näin voitiin varmistaa kaikkien tapahtuman elementtien oikea-aikainen esittäminen lähetyksessä sekä mahdollisimman rento ja rauhallinen ilmapiiri esiintyjien keskuudessa.  

Tilaisuuden turvallisuuden takaamiseksi kaikille studiolla olleille osallistujille oli tarjolla kertakäyttöisiä hengityssuojaimia, käsidesiä sekä paikalla oli käsienpesumahdollisuus. Esiintyjille oli varattu normaalia enemmän backstage-tilaa, jotta pystyimme huolehtimaan turvaväleistä koko tilaisuuden ajan.

Ennen tapahtumaa ja sen aikana tuotantotiimimme oli tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa opastaen ja neuvoen kaikissa tarvittavissa käytännön järjestelyissä. Vaikka joskus asiakkaamme haluaisivat hoitaa tilaisuuden tuotannosta joitakin osioita itsenäisesti, olemme silti käytettävissä ja aina puhelinsoiton päässä vastaamassa kysymyksiin ja auttamassa järjestelyissä! 😊

Fair factory logo

Facebook Instagram Linkedin

Copyright © 2021 event factory
Kysy meiltä »